Byggetrinn 2

Byggetrinn 2

Det nye byggetrinnet består av Bryggetunet 2 og 3, samt Bryggevilla 4, 5 og 6.

Det neste byggetrinnet vil ligge i forlengelsen av suksessen i Byggetrinn 1 hvor de fleste leilighetene er solgt, og de første kjøperne har flyttet inn.

Det er lagt vekt på å gi leilighetene romslige oppholdsarealer, en gjennomgående god standard med b.l.a 1-stavs eikeparkett, vannbåren gulvvarme, kvalitetskjøkken og store balkonger.

Første salgstrinn lanseres i oktober og vil bestå Bryggetunet 2 og Bryggevilla 4.

Bryggetunet 2

Alle leilighetene i Bryggetunet 2 får en hyggelig uteplass mot sør. Dype balkonger og terrasser blir en naturlig forlengelse av oppholdsrommene. Hver leilighet har en liten ”hagebod” som også fungerer som en avgrensning mellom boenhetene. Her er det stor variasjon i leilighetstype, og planløsninger. Bryggetunet 2 består av:

35 leiligheter

  • 2-roms leilighter fra 37 m²
  • 3-roms leiligheter fra 66 m²
  • 4-roms leilighetet fra 111 m²
  • 5-roms leiligheter fra 163 m²

 

Bryggevilla 4

Ytterst i vannkanten på øyas sørside ligger de 6 Bryggevillaene. Alle med 4 etasjer og 3 eller 4 leiligheter i hver etasje. Alle leilighetene har lys fra to sider.

Husene er fundamentert delvis på øya og delvis på peler i vannet. Alle leilighetene har romslige hjørnebalkonger og flotte sol- og utsiktsforhold. Bryggevilla 4 består av:

15 leiligheter

  • 2-roms leiligheter fra 40 m²
  • 3-roms leiligheter fra 62 m²
  • 4-roms leiligheter fra 88 m²
  • 5-roms leiligheter på 151 m²

Leiligheter tilpasset deg som skal flytte fra stort til mindre

Skal du flytte fra en større bolig til en mindre leilighet, har du behov for god lagringsplass, noe du får i mange av leilighetene på Byggetrinn 2.

De fleste leilighetene har god plass til smarte garderobeløsninger i både gang og på soverom.

Som beboer på Fullriggerøya vil du også få tilgang til sportsbod, felles sykkelvask og muligheten til å leie kajakklagerplass.

En annen fordel er at boligen vil være tilnærmet vedlikeholdsfri. Bestandige materialer som tegl og tre, samt moderne løsninger i nybolig gjør det mulig å ikke bekymre seg for vedlikhold.