Retningslinjer for informasjonskapsler

Våre retningslinjer for informasjonskapsler

Her forklarer vi hva informasjonskapsler er, hvordan vi bruker de og hvilken informasjon vi samler. For ytterligere informasjon, les vår personvernerklæring. Du kan når som helst endre eller trekke ditt samtykke i vår erklæring for informasjonskapsler. Ditt samtykke gjelder for følgende domene: grilstadmarina.no

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagrer informasjon internt i din nettleser. Disse informasjonskapslene hjelper oss å bedre brukeropplevelsen på nettsiden, og gjøre nettsiden mer sikker og finne feil og mangler ved nettsiden.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler?

Som de fleste andre nettsider, bruker vi første- og tredjeparts informasjonskapsler for ulike formål. Første-parts informasjonskapsler er hovedsaklig nødvendig for at nettsiden skal fungere på riktig måte, og de lagrer ikke personlig data om deg.Tredjeparts informasjonskapsler brukes i hovedsak for å forstå hvordan nettsiden blir brukt og prestasjonen dens ut fra dette. De brukes også til å forstå brukerinteraksjon, og gjør at vi kan for eksempel kan vise reklame til relevante brukere. Tredjeparts informasjonskapsler er lagret og plassert på vår nettside av andre domener. Eksempler på dette er Snapchat, Google og Facebook.

Hvilke informasjonskapsler bruker vi?

Nødvendige: Noen informasjonskapsler er nødvendig for at du skal kunne bruke nettsiden med full funksjonalitet. De gjør at vi kan lese brukerflyten og gjør nettsiden mer sikker mot trusler. For eksempel kan dette være for at du skal klare å logge inn på en bruker.Statistikk: Disse informasjonskapslene lagrer informasjon om hvor mange besøkende som har vært på nettsiden, hvilken kilde som førte de til nettsiden, hvor lang tid de bruker på nettsiden og hvilke sider de besøker. Dette hjelper oss å analysere og forstå hvor bra nettsiden presterer og hvor den trenger å forbedres. På vår nettside bruker vi Google Analytics 4 som statistikk verktøy.Markedsføring: Disse informasjonskapslene brukes til å gi deg relevante annonser utenfor vår nettside. På denne nettsiden er det informasjonskapsler fra Facebook og Google Signals. Informasjonen om bruken din av vårt nettsted brukes til å vise deg relevante annonser på Facebook, Instagram og Google og Google´s samarbeidspartnere (feks. tv2.no).Innstillinger: Disse informasjonskapslene lagrer brukerens innstillinger, som for eksempel språkinnstilling.

Hvordan endrer jeg mine innstillinger for informasjonskapsler?

Dersom du bestemmer deg for å endre dine innstillinger senere så kan du klikke på «Informasjonskapsel erklæring» modulen på din skjerm. Dette vil vise fram ditt samtykke og gjør det mulig for deg å  endre dine innstillinger.