Beliggenhet

Hele Grilstad Marina rett utenfor døra

Grilstad Marina har fort etablert seg som en egen bydel ved fjorden i Trondheim. Hele området er bygd på en kunstig oppbygd halvøy og øy. Fra oppstarten i 2010, er en god miks av næring, service og bolig på plass.

For alle generasjoner

Det store friarealet er tilrettelagt for fritidsaktiviteter for alle generasjoner. Det er skapt et hyggelig miljø med sittegrupper, lekeplasser, utegriller og sandvolleyballbane. Langs Strindfjordvegen ligger Sjøparken. Den er etablert som et grøntdrag mellom Grilstad Næring og boligbebyggelse til glede for alle i nærområdet.

Hverdagsfunksjoner like i nærheten

Her finnes de fleste hverdagsfunksjoner like i nærheten. På det lokale senteret Grilstadporten, finner du både dagligvare, treningssenter, frisør, apotek og postkontor. I tillegg kan senteret tilby egen blomsterbutikk med kafe og et pizzasted. I enden av Strindfjordvegen, like ved båthavnen, ligger det også en restaurant, Flipper Kafé.

Inngangen til Ladestien

Inngangen til Ladestien ligger like utenfor døra. Her kan du følge stien til Rotvollfjæra som er en flott badeplass på sommerstid, eller du kan følge den videre bukt for bukt helt inn til byen. Den er et populært sted for trening, mosjon og rekreasjon.

Tilrettelagt for familier

Bydelen har god dekning med flere barnehager i nærheten. Prosjektet sokner til Ranheim skole, som er en flott nybygd skole med alle moderne fasiliteter på plass. På Ranheim ligger Ranheim Stadion som huser Ranheim Fotballklubb, i tillegg til Ranheim Friidrettshall, Ranheim Bibliotek og treningssenteret 3T.

God kollektivdekning

Kollektivdekningen er god med metroholdeplass like ved. Du kan også ta toget til jobb fra Rotvoll togstasjon. Ønsker du å ta bilen er det enkelt å komme seg opp på E6 som tar deg inn til Trondheim Sentrum på ca. 10 minutter.