Havnetunet Sør

Havnetunet Sør

27 leiligheter fra 51- 118 m ² med supre solforhold!

Havnetunet Sør har en sørvestvendt beliggenhet, noe som gir mange av de 27 leilighetene svært gode solforhold!

Her blir det godt med lys, hvor flere av leilighetene vil ha utsikt til båthavnen og fjordrommet i nord. Bygningen består av 2,3- og 4 roms leiligheter i ulike størrelser. Alle 3- og 4 roms leiligheter er gjennomgående med to overbygde balkonger. 

På balkongene i sørvest vil det være en ”hagebod” som også fungerer som en avgrensning mellom boenhetene.  

Funksjonalitet og best mulige solforhold

Havnetunet Sør er tegnet av arkitekt Lund Hagem, og er kledd i tegl og sedertre. Funksjonalitet, og best mulige lys- og solforhold er etterstrebet i utformingen av bygget. 

Lund Hagems arkitektur gjenspeiler deres tro på kombinere de siste fremskrittene innen bygningsteknologi med bærekraftige teknikker og materialtet hentet fra lokal tradisjon. 

Lund Hagem har også utviklet Bryggevillaene, Bryggeleilighetene og Havseilervegen på Grilstad Marina. 

Gode kvaliteter

Leilighetene i Havnetunet Sør er av en god standard med kvaliteter som vannbåren gulvvarme, så her slipper du radiator som opptar plass! 

Ellers er det også en stavs parkett, kjøkken og bad fra JKE, store vindusflater og romslige balkonger. 

Alle leilighetene selges med en parkeringsplass inkludert i prisen.  

Leiligheter som er perfekt for deg som skal flytte fra stort til mindre

God oppbevaringsplass på ett plan! 

Skal du flytte fra en større bolig til en mindre leilighet, har du behov for god lagringsplass, noe du får på Havnetunet Sør!

De fleste leilighetene har god plass til smarte garderobeløsninger i både gang og på soverom. I tillegg til vanlig bod får du også en ”hagebod” på den sørvestvendte balkongen. 

Som beboer på Fullriggerøya vil du også få tilgang til sportsbod, felles sykkelvask og muligheten til å leie kajakklagerplass. 

En annen fordel er at boligen vil være tilnærmet vedlikeholdsfri. Bestandige materialer som tegl og tre, samt moderne løsninger i nybolig gjør det mulig å ikke bekymre seg for vedlikhold.