Bryggevilla 6

Bryggevilla 6

16 leiligheter fra 52- 126 m ²

Om Bryggevillaene

Ytterst i vannkanten på øyas sørside kommer de 6 Bryggevillaene. Alle med 4 etasjer og 3 eller 4 leiligheter i hver etasje. Alle leilighetene har lys fra to sider.

Husene er fundamentert delvis på fyllingskanten og delvis på peler i vannet. Alle leilighetene har romslige hjørnebalkonger og flotte sol- og utsiktsforhold.

Leilighetene i første etasje har en utenpåliggende gangbane langs husets tre sjøsider. Dette vil fungere, som en egen ”brygge” for disse leilighetene, og blir en forlengelse av leilighetens terasse.

Hver leilighet disponerer 5m ² sportsbod i parkeringskjelleren.

Miljøvennlig kledning med eksklusiv look

Bryggevillaene er tegnet av arkitekt Lund Hagem, og er kledd med stående panel i sedertre. Smale trespiler, delvis frittstående foran balkongene og delvis montert på panelet. Disse lager et spennende spill i fasaden og gir ly og skjerming for innsyn til balkongene. 

Lund Hagems arkitektur gjenspeiler deres tro på kombinere de siste fremskrittene innen bygningsteknologi med bærekraftige teknikker og materialtet hentet fra lokal tradisjon. 

Lund Hagem har også utviklet Bryggeleilighetene, Havnetunet Sør og Havseilervegen på Grilstad Marina. 

Kvalitetskjøkken fra JKE

I Bryggevillaene er det kjøkken fra JKE, en solid leverandør med 40 års erfaring. JKE Design har fokus på nordisk design og godt håndtverk. 

På Fullriggerøya har vi valgt kjøkken av typen Nordic One Basic. Dette er et tidløst og stilrent kjøkken med sine enkle, glatte fronter. Med heldekkenede, fabrikkmonterte stålhåntak får du et praktisk og moderne kjøkken. Alle hvite-varer leveres fra Siemens. 

Det er mulighet for å foreta personlige tilpasninger innenfor leverandørens sortiment, og innenfor gitte frister gjennom vår tilvalgsprosess. 

Bo i leilighet med barn!

Trygt og spennende område

Ved å bo i 1. etasje av Bryggeleilighetene får du direkte tilgang til Fullriggerskogen. Et trygt og spennende sted å utforske for liten og stor. På den andre siden av bygget vil det bli et opparbeidet et tun som grenser mot Bryggevillaene, og her vil det også bli lekeplasser og hyggelige møteplasser. 

På Grilstad Marina trenger du ikke hage, her er det godt tilrettelagt med grøntareal rett utenfor døren.   

Har du ett eller flere barn har du kanskje behov for ekstra lagringsplass? 

De fleste leilighetene har god plass til smarte garderobeløsninger i både gang og på soverom. I tillegg til vanlig bod får du også en ”hagebod” på den sørvestvendte balkongen. 

Som beboer på Fullriggerøya vil du også få tilgang til sportsbod, felles sykkelvask og muligheten til å leie kajakklagerplass. Dersom du har behov for ekstra bil innimellom kan du enkelt låne bil gjennom bildelingssystemet til OTTO, hvor vi for tiden har to biler tilgjengelig til bruk.