Bryggevilla 1,2 og 3

Bryggevillaene

Bryggevilla 1, 2 og 3 med totalt 49 leiligheter fra 40 – 136 m2

Om Bryggevillaene

Ytterst i vannkanten på øyas sørside kommer de 6 Bryggevillaene. Alle med 4 etasjer og 3 eller 4 leiligheter i hver etasje. Alle leilighetene har lys fra to sider. 

Husene er fundamentert delvis på fyllingskanten og delvis på peler i vannet. Alle leilighetene har romslige hjørnebalkonger og flotte sol- og utsiktsforhold. 

Leilighetene i første etasje har en utenpåliggende gangbane langs husets tre sjøsider. Dette vil fungere, som en egen ”brygge” for disse leilighetene, og blir en forlengelse av leilighetens terasse. 

Hver leilighet disponerer 5m ² sportsbod i parkeringskjelleren.  

Byggingen av Bryggevilla 1, 2 og 3 er igangsatt.

På hytta i byen!

Bryggevillaene er tegnet av Lund Hagem arkitekter, og er kledd i stående panel i sedertre. Smale trespiler, delvis frittstående foran balkonger og delvis montert på panelet, lager et spennende spill i fasaden. Dette gir også ly og skjerming for innsyn i balkongene.  

Bryggevillaene er helt unike med at de står på peler i vannet, og gir en følelse av å bo tett på sjøen. I tillegg er Bryggevillaene kompakte bygninger, med mye luft på sidene. Store vindusflater sørger for mye lys inn, og flotte solforhold.  Her er det som å bo på hytta, i byen!

Kjøkkenleverandøren på Bryggevilla 1 og 2 er JKE. Her er det valgt Nordic One Basic på kjøkken. Et stilrent, tidløst kjøkken med sine enkle, glatte fronter. Med heldekkene, fabrikkmonterte stålhåndtak, får du et praktisk og moderne kjøkken. Personlige tilvalg er mulig gjennom vår tilvalgsprosess, innenfor gitte frister. 

Attraktiv beliggenhet

Fullriggerøya ligger i et nybygd og attraktivt bomiljø på Grilstad Marina. Her finnes de fleste hverdagsfunksjoner like i nærheten. 

På det lokale senteret Grilstadporten, finner du både dagligvare, treningssenter, frisør, apotek og postkontor. I tillegg kan senteret tilby egen blomsterbutikk med kafe og et pizzasted. I enden av Strindfjordvegen, like ved båthavnen ligger det også en resturant: Flipper Kafè. 

Inngangen til Ladestien ligger også rett utenfør døra. Her kan du følge stien til Rotvollfjæra, eller følge stien bukt for bukt inn til byen. 

Kollektivdekningen er god med metroholdeplass like ved. Ønsker du å ta bilen er det enktelt å komme seg opp på E6, som tar deg til Trondheim sentrum på ca 10 minutter.

Lev ut båtdrømmen

Her kan du leie båtplass!

Den offentlige marinaen åpnet våren 2015, og har kapasietet til nærmere 800 fritidsbåter. Her kan du leve båtlivet, og bo rett i nærheten. 

Dersom du ønsker å leie båtplass, kan du ta kontakt med Trondheim båtforening, som har driftsansvaret og står for tildeling av båtplass. 

Tlf: 73 52 11 59

post@trondheim-baatforening.no